Spring naar content

Kanaalsturing

Om te zorgen dat huurders makkelijk zelf zaken kunnen regelen, bieden we onze dienstverlening graag zoveel mogelijk digitaal aan. De huurder kan dan namelijk zelf dingen regelen, op het moment dat het hem uitkomt. Uiteraard vinden we het daarnaast ook belangrijk om persoonlijk contact te blijven houden met onze huurders. Dit kan door de digitalisering juist beter. Als klanten zelf meer digitaal regelen, is er meer tijd voor maatwerk en om persoonlijke aandacht te geven aan mensen die dat echt nodig hebben. En zo kunnen we voor iedereen van betekenis zijn op een manier die bij hem of haar past. Uiteraard staan we met onze samenwerkingspartners klaar om bewoners te helpen wegwijs te worden in de digitale wereld.
We hebben de werkgroep Kanaalsturing binnen Trivire opgericht. Deze werkgroep heeft in 2021 gekeken naar hoe huurders contact met ons opnemen en of die manier verbeterd kan worden. Welke huurders regelen bijvoorbeeld hun zaken al digitaal, wie bellen er en met wie gaan we om de tafel?
We hebben ons ook afgevraagd hoe digitaal we inmiddels eigenlijk al zijn. Op basis van de verkregen informatie hebben we een plan gemaakt en acties uitgevoerd.

Voor ons is digitaal werken een andere manier van werken. Alle collega’s moeten dit leren. We hebben trainingen op maat georganiseerd voor medewerkers die moeite hebben met deze verandering. In het najaar van 2021 hebben we samen met huurders gekeken naar wat er verbeterd kon worden aan onze website en ons huurdersportaal. Een aantal wijzigingen die huurders noemden zijn doorgevoerd.

Misschien vindt u dit ook interessant?

Nieuwe huurders nu ook digitaal bij Trivire

Dienstverlening met aandacht