Spring naar content

Maatwerk

Ook als het even tegenzit, moeten onze huurders in hun woning kunnen blijven wonen. Daar zetten we ons bij Trivire voor in. In 2021 vroegen de coronamaatregelen weer veel creativiteit, flexibiliteit en maatwerk van ons incassoteam.

We wilden dit jaar meer maatwerk leveren om te zorgen dat huurders in hun woning konden blijven wonen en om bij zakelijke huurders te voorkomen dat ze failliet gingen. We hebben ons hier op verschillende manieren voor ingezet. Denk bijvoorbeeld aan het vroeg ontdekken van geldproblemen bij huurders en het controleren of een nieuwe woning betaalbaar is en blijft voor de bewoner.

Ook het voorkomen van dreigende ontruimingen stond hoog op de agenda, bijvoorbeeld bij slachtoffers van de toeslagenaffaire. Een van de oplossingen was het vooraf inzetten van een budgetcoach.

Door het bieden van allerlei vormen van maatwerk hebben we ons doel gehaald met betrekking tot het voorkomen van ontruimingen. Ook is de gemiddelde huurachterstand stabiel gebleven. Uiteraard zijn we hier zelf heel blij mee, maar het is vooral fantastisch voor de huurders die nu veilig in hun huis kunnen blijven wonen.

wonen voor iedereen