Spring naar content

Netwerk ontmoetingsplekken

Bij een fijn thuis hoort een prettige wijk. Daarom zetten we ons in om wijken vitaal te maken en te houden. Dit betekent dat we ons ervoor inzetten dat het in de wijken schoon is, iedereen zich er veilig voelt op straat en er geen overlast is. Dit kunnen we niet alleen, dus doen we dit met de hulp van onze samenwerkingspartners. Wanneer we onze samenwerkingspartners beter leren kennen en goed met hen samenwerken kunnen we veel voor wijken betekenen.

Op netwerkontmoetingsplekken leren we onze samenwerkingspartners beter kennen. We zijn namelijk samen met deze samenwerkingspartners fysiek in de wijk aanwezig. Maar nog belangrijker: we zijn er op deze plekken vooral voor onze bewoners. Want voor hen doen we het natuurlijk allemaal. Hier worden activiteiten voor en door bewoners georganiseerd om verbinding te leggen in een wijk.

In september 2021 is de eerste kleinschalige netwerkontmoetingsplek in Stadspolders geopend, midden in een aandachtsgebied van deze wijk. Ook is het eind 2021 gelukt om een locatie te vinden voor onze pop-up-netwerkontmoetingsplek in Zwijndrecht-Noord. Bewoners kunnen hier binnenlopen met vragen over hun woning en een verhuizing die eraan komt. Maar ook met andere vragen op het gebied van wonen, welzijn en zorg zijn zij van harte welkom.

Prettig en duurzaam